0614445988 niels@goedel.nl

Goedel Online Marketing

Slimme ideeën

Jaar ervaring

Slechte grappen

Van corporate tot café

Met 20 jaar ervaring in usability, e-mail marketing, performance marketing en CRO help ik grote en kleinere bedrijven met online marketing en optimalisatie van de customer journey.

Als freelancer doe ik opdrachten van minimaal 3 maanden, bijvoorbeeld als Customer Journey Expert (ING), E-Commerce Marketeer (Sunweb) of Paid Media Manager (Foot Locker, Gaastra). Tussen de opdrachten door help ik graag horeca bedrijven (restaurants) met het optimaliseren van hun website en online marketing.

Projecten

Na mijn studies Hogere Informatica en Master of Marketing heb ik gewerkt bij corporates als ING en Sanoma én aan kleine projecten. Allebei met plezier.

Online Marketing

Als freelance/interim senior online marketeer en customer journey expert los ik jouw e-commerce, cro, crm of digital marketing vraagstukken op.

Webdesign

Al zo’n 20 jaar maak ik websites. De laatste jaren gespecialiseerd in het helpen van restaurants met een website in stijl en met alle handige koppelingen.

Eigen projecten

Van de grootste iPhone site van Nederland, tot het grootste City Blog van Alkmaar (en omstreken). Benader gerust om te sparren of te helpen groeien!

Breed inzetbaar, van strategie en tactiek tot hands-on uitvoering

Noem het T-Shaped, noem het allround of noem het gewoon handig: in 1 persoon heb je 20 jaar online marketing ervaring tot je beschikking!

Ik houd van het vertalen van data naar inzichten en de uitdaging om dit op een heldere manier te presenteren. En ik vind het leuk om op verschillende niveaus (strategie, tactiek en operatie) mee te denken en meer te werken.

Testimonials: wat vinden opdrachtgevers?

Super veel dank voor jouw bijdrage de afgelopen periode! Je hebt echt een stuk e-commerce marketing in het team gebracht.

Jeroen Losekoot

Head of Daily Banking at ING

Naast dat Niels zorgde dat de business bleef lopen, heeft hij een verbeterblad geslagen op het meer data gedreven sturen op de effectiviteit van onze online kanalen.

Eva Rekers

Head of E-commerce bij Sunweb 

Ook samenwerken?

Freelance cases

ING

Foot Locker

Sunweb

Betty Blocks

Use Cases Horeca

Aloha Café

De Twee Vrienden

La Locanda

Restaurant Fernando’s

Restaurant ‘t Stokpaardje